Anthony Loy - Sahra - gobelin
4.300 Ft
Menny.:db

Anthony Loy - Sahra - gobelin

4.300 Ft
Menny.:db
Gyártó: Via Gobelin
Gyártó cikkszám: 20/50/703
Szerezhető hűségpontok: 87
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: 1 db raktáron
Anthony Loy - Sahra - gobelin
Várható házhozszállítás: 2024. április 16.

Leírás és Paraméterek

 Anthony Loy - Sahra - gobelin

20 cm x 50 cm-es előfestett normál alapú gobelin. A gobelin Anthony Loy festménye alapján készült.

A gobelint fonalak nélkül szállítjuk. A kiegészítő termékek listájában láthatóak a fonalak, amelyet a gyártó ajánl a gobelin kihímzéséhez. Egy gombnyomással a kosaradba teheted a szükséges fonalakat!

Magyar tervezésben, magyarországi gyártásban készült termék.

Hímzési útmutató:

Az előfestett gobelin alapot lehetőség szerint erősítsük fel egy varrókeretre, mert hímzés során a kézimunka a méretéből adódóan könnyen deformálódhat.

Ezt a típusú kézimunkát hagyományos gobelinöltéssel hímezzük, melynél minden öltés jobbra dől és a hímzés hátoldalán is az öltések döntöttek lesznek.

Ennél a kézimunka típusnál ajánlott csomó nélkül kezdeni és eldolgozni a hímző fonal végét, mert a kész hímzés hátoldalán lévő csomó egyenetlenné teszik annak felszínét, amely esztétikailag rontja az elkészült munkát. Az adott mintarész elkészültével szintén csomó nélkül dolgozzuk el a fonalat!

A hímzést minden esetben a főmotívum hímzésével kezdjük, azon belül is a sötét részekkel és haladunk a világos részek felé. Majt a háttérrész hímzésével folytatjuk a munkát.

Ha az elkészült munkánk a kifeszítés ellenére mégis eldeformálódott, akkor a a hátoldaláról gőzölős vasalóval óvatosan átvasalva formázzuk vissza.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Cikkszám: 20/50 237
4.300 Ft
Raktáron
Cikkszám: 352551
4.300 Ft
Raktáron