Rólunk

A webáruházat üzemelteti

Cégnév: Cérnalányok Kft.
Képviseli: Pipoly Csaba
Székhely: 1107 Budapest, Makk utca 4/A.*
Cégjegyzékszám: 01-09-709237
Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék
Adószám: 12904671-2-42
Adatkezelési nyilvántartásbavételi szám: NAIH-103976/2016.
Számlavezető bank: CIB
Bankszámlaszám: 10701551-67578694-51100005
E-mail: info@cernalanyok.hu
Telefon: +36 (20) 4401041
A tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter.hu Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@shoprenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.shoprenter.hu


* Székhelyünkön kereskedelmi tevékenység nem folyik.


A Cérnalányokról

Pipolyné Kolozsvári Andrea vagyok a Cérnalányok Kézimunka Webáruház alapítója, tulajdonosa. A Cérnalányok Kézimunka Webáruház létrehozásakor az volt a határozott elképzelésem, hogy egy olyan online vásárlási felületet hozzak létre, ahol minőségi termékek várják a vásárlókat. Beszállítóimmal szemben maximális minőségi követelményeket támasztok, ebben nincs kompromisszum. A vevőim kiszolgálása számomra öröm, törekszem arra, hogy a vásárlás személyes élménnyé váljon. Fontos számomra, hogy alkotó munkádban sikeres légy, ezért készséggel állok rendelkezésedre fenti elérhetőségeimen.

Miért pont kézimunka? Egyik legelső gyerekkori emlékem is a kézimunkához kapcsolódik: ovis koromban a délutáni alvás helyett egy keresztszemes párna geometriai mintáit bogarásztam, simogattam, így mondhatom, hogy a cérnát és a fonalat egész kicsi koromtól szeretem. Horgoló, kötő, hímző felmenők és oldalági rokonok sokaságában az lett volna a csoda, ha nem érdekel az alkotás ezen formája. Szakterületem a hímzés, rengeteg hímzésfajtát kipróbáltam, a mai napig lenyűgöznek a tűvel aprólékosan kidolgozott részletek. 

Szeretném, ha a Cérnalányok közösségi tér is lenne a kézimunka szerelmeseinek. 2013-ban karácsonyi képet hímeztünk közösen. 2014-ben Keresztszemes Kihívással várom a keresztszemezőket. Szeretettel hívlak és várlak a Cérnalányok Szakkörökre, ahol tanulhatunk egymástól, és jó hangulatban tölthetünk el alkotó időt. Oktató videókkal segítem az új technikával ismerkedőket. Szívügyem a gyerekek hímzésre tanítása, mert hiszem, hogy  gyermekkorban is fontos az alkotás. 

Minden visszajelzésnek, javaslatnak örülök, mert én vagyok a vevőért és nem a vevő értem.

Kellemes vásárlást kívánok!

Andrea