Törzsvásárlói programunk

TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM A CÉRNALÁNYOK KÉZIMUNKA WEBÁRUHÁZBAN

A Cérnalányok Kézimunka Webáruházba való regisztrációddal automatikusan részt veszel a törzsvásárlói programunkban, a részvételhez további nyilatkozat nem szükséges. A törzsvásárlói program általános résztvételi feltételeit a regisztrációddal automatikusan elfogadod. (A Törzsvásárlói programban csak regisztrált vásárlók vesznek részt.) 

Hogyan működik a Cérnalányok törzsvásárlói programja?      

Minden vásárlásod alkalmával értékes hűségpontokat kapsz, melyeket a későbbi vásárlásaid során felhasználhatsz.

Hűségpontok felhasználásával kedvezményesen, akár ingyen juthatsz hozzá a Cérnalányok Kézimunka Webáruház termékeihez.

Időről időre különleges akciókat tartunk, melynél akár a termék értékének 50%-nak megfelelő pontot is lehet kapni, így a termék értékének felét visszakapod egy későbbi vásárlás során. 

Hogyan tehetsz szert hűségpontokra?

Minden a Cérnalányok Kézimunka Webáruházban elköltött 100 Ft után 2 Ft hűségpontot írunk jóvá a számládon. (A hűségpontok számításánál a szállítási költséget is figyelembe vesszük!)

A pontszorzóval feltüntetett termékek többszörös értékkel szerepelnek a hűségpontszámításban, a plusz pontos termékek után további hűségpontokat írunk jóvá a törzsvásárlói számládon.

Mikor írjuk jóvá a hűségpontokat?

A hűségpontok a csomagok kézbesítését követően kerülnek jóváírásra, nem rögtön a megrendelés után kerül a törzsvásárlói számládra. A rendelés állapota: Lezárva.

Mennyi hűségponod van?

Hűségpontjaid aktuális mennyisége bejelentkezés után a jobb felső sarokban lévő kosár ikon mellett, a felhasználó neved alatt látható.

Mire tudod felhasználni a hűségpontot?

A webáruházban kapható bármely termékre fel tudod használni a hűségpontokat, melyeket a Pénztár gombra kattintva a Megrendelési folyamat végén tudsz beváltani. A hűségpontok akciós termékekre és kuponok mellett is felhasználhatóak.

Pontbeváltás feltételei

A Cérnalányok Kézimunka Webáruház a beváltott hűségpontoknak megfelelő engedményt ad a vásárlás végösszegéből. Vásárláskor, ha pontbeváltás történik, 1 pont 1 forint árengedménynek felel meg. 

A gyűjtött hűségppontok csak és kizárólag kedvezmény igénybevételére használhatók fel, készpénzre nem válthatók át. 

A szállítási költség nem csökkenthető hűségpontokkal.

Ki nem vehet részt a Törzsvásárlói programban?

Azon vásárlóink, akik a megrendelt csomagot nem veszik át automatikusan kikerülnek a törzsvásárlói programból, hűségpontjaik törlődnek.

Általános tájékoztatás

Törzsvásárlói rendszerünkhöz automatikusan, első vásárlásod alkalmával csatlakozol. 

Termék visszaküldése esetén a termék után a vásárláskor kapott hűségpontokat levonjuk a hűségpont számládról. 

Különböző vásárlók hűségpontjainak összevonása nem lehetséges, más törzsvásárlóra a hűségpontok nem ruházhatók át.

A Cérnalányok Kézimunka Webáruház törzsvásárlói rendszere határozatlan időtartamú. A Cérnalányok Kézimunka Webáruházjogosult bármikor megszüntetni a törzsvásárlói programot, melyről a törzsvásárlók számára értesítést küld.