Keresztszemes illatzsákok

A keresztszemes illatzsákok elkészítése egyszerű, így kezdők és haladók is örömüket lelhetik benne. Gazdag minta választékkal várjuk a keresztszemezés szerelmeseit: kínálatunkban virágos, állatos, karácsonyi minták is megtalálhatóak. A tervezők gondoltak a klasszikus és a modern minták kedvelőire is, így biztosan megtalálod az ízlésednek megfelelőt.

 

Mit találsz a készletekben?

 
  • A készlet nagyságától függően 1-3 db illatzsák elkészítéséhez szükséges kelmét. A kelme már hímzéskész, az illatzsákot már a gyárban kiszabták, az anyag széleit eldolgozták és összeállították a zsák formát. Neked nincs más dolgod az illatzsákkal, mint ráhímezni a mintát, majd a végén a záróoldalt pár öltéssel lezárni. Az elkészítéséhez varrógép nem szükséges.

  • Fonalakat a mintának megfelelő színekben: az osztott hímzők fonalrendezőben várják az első öltéseket.

  • Leszámolható mintaívet, amelyről a minta mellett rajzos segítséget is találsz a keresztszemes illatzsák összeállításához.

  • Tompahegyű hímzőtűt.

 

Minden készlet leírásánál megtalálod, hogy az adott készletben pontosan milyen keresztszemes alapanyag van. 

 

A keresztszemes illatzsákok nemcsak a szárított levendula, vagy más illatos virág tárolására alkalmasak, hanem apró ajándékok átadására is. Egy biztos, valahányszor kihúzod a fiókot, jelenlétük mosolyt csal majd az arcodra. 

Részletes kereső

Kelme színe
Technika
Téma
Rendezés: