Zenbroidery - Asszony
3.050 Ft
Menny.:db

Zenbroidery - Asszony

3.050 Ft
Menny.:db
Gyártó: Design Work Crafts
Gyártó cikkszám: ZEN4006
Szerezhető hűségpontok: 61
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Előrendelhető
Zenbroidery - Asszony
Várható házhozszállítás: 2024. május 27.

Leírás és Paraméterek

Zenbroidery - a kötöttségek nélküli hímzés művészete

A Zenbroidery készlet előnyomott vásznat, hímzőtűt és a leírást tartalmaz. Ennek a hímzéstechnikának az a szépsége, hogy egyesíti a különböző öltésfajtákat a színek szabad megválasztásával. A mintát bárhogy kihímezheted, és csak te döntöd el, hogy mikor készülsz el vele. Könnyen hordozható, akár kézben tartva is hímezhető, nem szükséges hozzá hímzőráma. Bármilyen hímzőfonallal, cérnával, zsinórral kihímezhető, gyöngyökkel, flitterekkel és szalagokkal pedig igazán személyessé, egyedivé teheted alkotásodat.

Szórakozz! Tanulj új technikákat! Gyűjts tapasztalatokat! Élvezd a hímzést

Vonalhímzések: a vonalak kihímezhetőek kontúröltéssel, száröltéssel, láncöltéssel vagy fércöltéssel is. Keverheted ezeket az öltéseket, de akár területeket is kitölthetsz velük. Például egy láncöltés spirállal kitöltött nagyobb szabad terület remekül mutat, de tömör hatást kel, míg a fércöltésekkel kitöltött terület könnyedséget sugall.

Az üres területe kitölthetőek szóló-, hosszú- és rövid-, lapos- és keresztöltéssel is. A lazábban elhelyezett öltések könnyedebb, míg a sűrűbb öltések tömörebb hatást keltenek. Használj kitöltő öltést egy terület lefedésére, és a területet határoló vonalat hímezd ki vonalöltéssel.

Ezeket az öltéseket kedved szerint területek és vonalak díszitésére egyaránt használhatod. A franciacsomó, a leszúrt és a nyitott láncöltések még különlegesebbé tehetik az elkészült kézimunkát.

Kelme színe Fehér
Technika Zenbroidery
Méret 25,4 cm x 25,4 cm
Típus Kép

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Cikkszám: ZEN4009
3.050 Ft
Raktáron
Cikkszám: ZEN4010
3.050 Ft
Raktáron
Cikkszám: ZEN4028
3.050 Ft
Előrendelhető