Termékek Menü

Városok keresztszemes kihívás a Cérnalányokkal

Szórakoztató kihívásra invitálom minden kedves keresztszemező társamat. A harmadik keresztszemes kihívásban szebbnél szebb városok rajzolódnak ki öltéseink nyomán. Velence, Róma, Párizs vagy Bécs vagy talán más város a szíved csücske? Melyik kép ragad meg a leginkább? Festmény- vagy fényképhatás legyen? Ezeket a kérdéseket tedd fel magadnak, mielőtt kiválasztod a keresztszemes kihívásra a hímzendő képet.

Két kategóriában is nevezhetsz. Az első kategóriába kerültek a komolyabb falatok, a másodikba olyan készleteket válogattam be, amelyek a profiknak könnyű ujjgyakorlatot ígérnek, ám a kezdők, középhaladók is sikerre vihetik a kihívást.

 

Hol?

 

Bárhol. Otthonodban, vonaton, tarka réten, csendes parkban vagy a játszótéren is öltögethetsz.

 

Mikortól?

 

2015. november 12-étől 2016. január 31-ig várom a jelentkezőket. Érdemes minél hamarabb nevezni, mert mindazok, akik 2015. november 30-ig jelentkeznek, ajándékba kapnak egy kimosható szövetjelölőt.

 

Meddig?

 

Az I. kategóriába nevezőknek 2017. május 30-ig kell elkészülni a képekkel. (Nem kell bekeretezve lennie, ám a kész műnek egyértelműen beazonosíthatónak kell lennie.)

A II. kategóriába nevezőktől 2016. április 15-ig várom a kész képekről készült fotókat.


 

Kinek?

 

Minden keresztszemezőnek, aki a Cérnalányoktól rendeli meg a készletét.

 

Miért?

 

Hímezni jó. Együtt hímezni még jobb és nem utolsó sorban szórakoztató élményt nyújt. A határidő és a társaság rendkívül inspiráló. Az előző kihívásokon azt tapasztaltam, hogy a fázisfotók mindig osztatlan sikert aratnak a hímzőtársak körében, így érdemes a Facebook csoporthoz is csatlakozni, hogy élő és aktív kapcsolatod legyen a többi hímzővel. Ráadásul még nyereményekkel is készültem.

 

Nyeremények

 

Az I. kategóriában mindenki, aki elkészül a képével, és arról a fotót eljuttatja a Cérnalányoknak, azonnal kap egy 3.000,- Ft értékű vásárlási utalványt a Cérnalányok Kézimunka Webáruházba. 2017. június 2-án sorsolunk is. Ekkor mindenki, aki elkészült az alkotásával, részt vesz a sorsoláson, melyen a szerencsések az alábbi ajándékutalványokat nyerhetik:  

 • I. díj: 15.000,- Ft értékű vásárlási utalvány,
 • II. díj: 10.000,- Ft értékű vásárlási utalvány,
 • III. díj: 7.000,- Ft értékű vásárlási utalvány.

A II. kategóriában mindenki, aki elkészül a kézimunkájával, és arról a fotót eljuttatja a Cérnalányoknak, azonnal kap egy 15% vásárlási kedvezményre jogosító kupont. 2016. április 18-án sorsolunk.

 • I. díj: 9.000,- Ft értékű vásárlási utalvány
 • II. díj: 7.000,- Ft értékű vásárlási utalvány,
 • III. díj 5.000,- Ft értékű vásárlási utalvány.

A nyeremények készpénzre nem válthatók, és kizárólag termékekre lehet beváltani őket a www.cernalanyok.hu oldalon.

 

Az I. kategória csodálatos képei:

 

Bécs                                       

 

 

 

 

 

A II. kategória szépséges képei

 

Ezeket a keresztszemeseket előnyomott háttérre kell elkészíteni; ez azt jelenti, hogy a középen lévő részt kell kihímezni, a háttér adott az előnyomott anyag formájában.

 

       

       

 

Mennyi idő alatt készül el egy-egy munka?

Ezt nehéz megmondani, hiszen mindenki hímzés tempója, ráérő ideje más és más. Azt azonban elmondhatom, hogy úgy állapítottam meg az időt  az előző két keresztszemes kihívás tapasztalatai alapján, hogy aki igazán akar, az elkészül. Az I. kategória leggyorsabb alkotói egészen biztosan végeznek 6-9 hónapon belül. A II. kategória villámkezűinek két hónapnál nem kell több. :)

Hány kategóriában és hány művel jelentkezhetek?

Jelentkezhetsz mindkét kategóriába, és nevezhetsz több képpel is.

Hogyan jelentkezhetek?

 

A jelentkezés menete:

 1. töltsd ki a lenti jelentkezési lapot

 2. rendeld meg a választott készletedet a www.cernalanyok.hu oldalon

  Jelentkezési lap

   
   
  Ezt a mezőt is töltsd ki légy szíves!
   
   
  Ezt a mezőt is töltsd ki légy szíves!
   
  Ezt a mezőt is töltsd ki légy szíves!
   
  Ezt a mezőt is töltsd ki légy szíves!
   
  Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
   

 

 

Egyéb tudnivalók:

A nyeremények készpénzre nem válthatóak. Az ajándékkuponok más kedvezménnyel nem vonhatóak össze. A Cérnalányok Kft. fenntartja magának a jogot, hogy rajta kívül álló okok miatt (pl. gazdasági ellehetetlenülés) elálljon a sorsolástól.

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek, akciók Fontos információk
blog comments powered by Disqus