Csatlakozol a legújabb titkos hímzéshez?

2023. 01. 04. 15:17:50
Csatlakozol a legújabb titkos hímzéshez?

Keresztszemest hímezni anélkül, hogy tudnád mi lesz a végeredmény jó móka vagy őrültség? Jó móka! Olvass tovább és ismerkedj meg a programmal.

A titkos hímzés alapötlete az, hogy a keresztszemes hímzés szerelmesei anélkül vásárolnak egy készletet, hogy tudnák, milyen dizájnt fognak elkészíteni. A Secret Stitch Along 2023/1 résztvevői elsőként, még a világpremier előtt készítik el azt a gyönyörű Lanarte leszámolható keresztszemes készletet, amely csak 2023 őszén jelenik meg a Lanarte katalógusában és ezzel egyidőben az online vagy fizikai üzletekben is. 

Tapasztalataink szerint azok, akik eddig részt vettek a titkos hímzésekben örömüket lelték benne. A hétről hétre bővülő minta elkészítése élvezetet okoz a középhaladó és haladó hímzőknek.

Lássuk, hogyan is működik pontosan a program!

 

A kíváncsi keresztszemező megvásárolja a készletet, amelyben benne vannak a szükséges mennyiségű DMC osztott hímzők (35 színben), egy tű és a megfelelő méretű hímzővászon (27 ct fehér) vagy Aida (14 ct fehér). A fonalkiosztás és a mintaív nem része a készletnek. A mintaívek 17 héten keresztül érkeznek e-mailben vagy a Facebookon keresztül. 

Hogyan csatlakozhatok a hímzéshez?

Kizárólag a készlet megvásárlásával lehet a közös hímzéshez csatlakozni. Ez a készlet elérhető Aida és hímzővászon alappal is, válaszd a szívednek kedveset!

Mikor kezdődik a hímzés?

2023. február 17-én jön az első mintaív és a fonalkiosztás.

Hogy működik a program?

Február 17-ét követően 17 héten át minden pénteken 12:00-kor jelenik meg az új mintarész. Ezt, ha kéred, kiküldi e-mailben a Lanarte is, illetve felkerül a nemzetközi és Cérnalányok magyar csoportjába is, valamint én is kiküldöm e-mailben magyar nyelvű kommentárral ellátva.

Meddig tart a hímzés?

Az utolsó mintarészlet 2023. június 9-én kerül a hímzőkhöz.

Milyen öltéseket kell ismernem a hímzés elkészítéséhez?

  • keresztszem (cross stitch),
  • hosszúöltés (long stitch),
  • kontúröltés (back stitch)

Mikor kapom meg a készletemet?

A megrendelt készleteket 2023. január 31-én rendeljük meg a gyárból, amint megérkezik, de legkésőbb a február 13-i héten megküldjük neked.

Miért van két változat a készletből?

Van, aki jobban kedveli az Aidát, másnak meg a hímzővászon esik jobban kézre. A Lanarte odafigyel rá, hogy bármelyik csoportba is tartozz, a neked leginkább tetsző kelmével vehess részt a programban.

Külföldre rendelhetek a készletből?

Természetesen a GLS futárszolgálattal külföldre is eljuttatjuk a készleted.

Mit mondanak, akik már hímeztek SSAL készletet?

 

"A minta nagyon tetszett, öröm ilyen gyönyörű árnyalatokkal dolgozni! Sajnos még nem vagyok készen vele, mert mást is hímzek ezzel párhuzamosan, amivel időre "kell" elkészülnöm, mert ajándék lesz.Természetesen nem hagynám ki a következő SSAL-t sem!" (G. Marianna)

"Tetszett, hogy hetente kaptam a minta részletet. Nekem elegendő cérnát adtak. A tű nem volt megfelelő, hamar eltört, de volt itthon másik. A minta nagyon tetszik, igazi csajos a lilás hajjal és a pillangókkal. Az utolsó rész van még hátra, szerintem hamarosan befejezem. Mivel pozitív a tapasztalatom - ez volt az első - bátran ajánlom, szerintem én is belevágok." (Kriszta)

"Nagyon tetszett a minta. A végére egy kicsit lemaradtam. A következőt kíváncsian várom." (X)

"Hétről hétre izgalommal vártam az új részt, öröm volt látni, hogyan bontakozik ki a minta. 1-2 nap alatt sikerült a mintarészt kihímezni. Igen, szeretnék csatlakozni az újabb SSAL-hoz." (Ági)

"A kész minta gyönyörű. Csak megvettem a készletet, de nem álltam neki, magánokokból kifolyólag. Viszont nyomon követtem az egész projektet. Most úgy gondolom, csatlakoznék a következőhöz, azon is múlik megfog-e a színvilága." (Júlia)

"Első titkos hímzésem a várton felül jól sikerült. Péntekenként, amikor érkezett az új rész, alig vártam, hogy elkezdhessem. A színek gyönyörűek voltak ebben a hímzésben. Jövök a következőre is." (Gitta)

 

Nincs más hátra, mint eldönteni, milyen alapra szeretnéd hímezni, és megrendelni a készletedet!

Ha az Aida alapot választanád, akkor tedd a kosaradba itt:

Ha Hímzővászon alapot választanád, akkor tedd a kosaradba itt:

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus