24.600 Ft
Termék címkék:
keresztszemes secret SAL

Secret SAL 2021/2 - keresztszemes készlet

24.600 Ft
Gyártó: Lanarte
Gyártó cikkszám: PN-0195759
Szerezhető hűségpontok: 0
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Secret SAL 2021/2 - keresztszemes készlet

Leírás és Paraméterek

 Secret SAL 2021/2 - keresztszemes készlet

Új, közösségi hímzés projektjébe várja a jelentkezőket a Lanarte

Közösségi hímzés, kicsit másképp.

SAL, azaz Sitch Along, ahogy az angolszász országokból átvettük ezt a fogalmat. azt jelenti, hogy a tagok, akik lehetnek bármennyien és a világ bármely részéről egy közös projekt alapján hímeznek általában egy időben. Megadott idő alatt elkészítik az adott részt az előre egyeztetett mintából. 

2021. október 8-án indul a legújabb projekt, amelybe te is bekapcsolódhatsz, ha megrendeled ezt a készletet. Hogy mi lesz a minta, amit hímeznek a résztvevők? Még nem lehet tudni, mert 10 héten át hozzák nyilvánosságra az adott hétnek megfelelő mintaív részleteit. Az egyes mintarészeket kérheted e-mailben is, de a zárt facebook csoportba is felkerül, ahol nyomon követheted, hogy mások hogy haladnak a munkával. 

2021. augusztus 27-én kiderült, hogy a hímzés témája: karácsony

Az egyes mintarészletek minden pénteken 12:00 órakor kerülnek nyilvánosságra. 

Akkor mit kapok én a pénzemért, ha ezt a készletet megrendelem?

A minta elkészítéséhez szükséges DMC osztott hímzőt 24 színben és 27 ct-s hímzővásznat, tűt + INGYENES SZÁLLÍTÁS

Minden héten én is kiküldöm e-mailben a mintarészleteket magyar nyelvű kommentárral ellátva, valamint meghívlak zárt Facebook csoportunkba is, ahol beszélgethetsz a hímzésről.

Mekkora lesz a kész kézimunka?

38 cm x 27 cm

Milyen öltéseket kell ismerni a kézimunka elkészítéséhez?

  • keresztöltés,
  • félkereszt,
  • kontúröltés,
  • hosszóöltés,
  • francia csomó

Valamennyi öltéstípust megmutatok neked e-mailben még a program kezdete előtt.

Mikor lehet megrendelni?

A Secret SAL 2021/2 keresztszemes készletet 2021. augusztus 23. és 2021. szeptember 19. 23:59 között rendelhető.

Mikor kapod meg a készletet?

A készletek 2021. szeptember 20-án rendeljük meg a gyártótól. Terveink szerint legkésőbb az október 4-i héten elindulnak a csomagok hozzátok, így az október 8-i kezdésre minden kedves megrendelőnk megkapja a készletet.

Mit mondanak, akik már hímeztek SSAL-t?

"A minta nagyon tetszett, öröm ilyen gyönyörű árnyalatokkal dolgozni! Sajnos még nem vagyok készen vele, mert mást is hímzek ezzel párhuzamosan, amivel időre "kell" elkészülnöm, mert ajándék lesz.Természetesen nem hagynám ki a következő SSAL-t sem!" (G. Marianna)

"Tetszett, hogy hetente kaptam a minta részletet. Nekem elegendő cérnát adtak. A tű nem volt megfelelő, hamar eltört, de volt itthon másik. A minta nagyon tetszik, igazi csajos a lilás hajjal és a pillangókkal. Az utolsó rész van még hátra, szerintem hamarosan befejezem. Mivel pozitív a tapasztalatom - ez volt az első - bátran ajánlom, szerintem én is belevágok." (Kriszta)

"Nagyon tetszett a minta. A végére egy kicsit lemaradtam. A következőt kíváncsian várom." (X)

"Hétről hétre izgalommal vártam az új részt, öröm volt látni, hogyan bontakozik ki a minta. 1-2 nap alatt sikerült a mintarészt kihímezni. Igen, szeretnék csatlakozni az újabb SSAL-hoz." (Ági)

"A kész minta gyönyörű. Csak megvettem a készletet, de nem álltam neki, magánokokból kifolyólag. Viszont nyomon követtem az egész projektet. Most úgy gondolom, csatlakoznék a következőhöz, azon is múlik megfog-e a színvilága." (Júlia)

"Jó volt minden pénteken várni az új mintarészletre, a facebook csoportot is olvastam folyamatosan. Pont időre sikerült befejeznem, örülök, hogy részt vettem benne, szerintem a következőt is meg fogom rendelni." (Vali)

"Csak az őszi SAL-okban veszek részt, mert tavasszal a kertben vagyok. Az őszi SAL-ban az is jó, hogy ahogy sötétednek a délutánok úgy nő a mintám, és karácsonyra kész is vagyok vele. Alig várom a péntekeket, amikor jön az új mintarészlet." (Zsuzsa)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Cikkszám: PN-0171930
21.100 Ft
Előrendelhető
Cikkszám: PN-0154332
20.160 Ft
Előrendelhető