23.900 Ft

Secret SAL 2020/2 - Lanarte keresztszemes készlet

23.900 Ft
Gyártó: Lanarte
Gyártó cikkszám: PN-0188125
Szerezhető hűségpontok: 0
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Secret SAL 2020/2 - Lanarte keresztszemes készlet

Leírás és Paraméterek

 Secret SAL 2020/2 - Lanarte keresztszemes készlet

Új, közösségi hímzés projektjébe várja a jelentkezőket a Lanarte

Közösségi hímzés, kicsit másképp.

Mi az a SAL?

SAL, azaz Stitch Along, ahogy az angolszász országokból átvettük ezt a fogalmat. Azt jelenti, hogy a tagok, akik lehetnek bármennyien és a világ bármely részéről egy közös projekt alapján hímeznek általában egy időben. Megadott idő alatt elkészítik az adott részt az előre egyeztetett mintából.  2020. október 9-én indul a legújabb projekt, amelybe te is bekapcsolódhatsz, ha megrendeled ezt a készletet. Hogy mi lesz a minta, amit hímeznek a résztvevők? Még nem lehet tudni, mert 10 héten át hozzák nyilvánosságra az adott hétnek megfelelő mintaív részleteit. Az utolsó mintarészlet 2020. december 11-én kerül nyilvánosságra. Az egyes mintarészeket kérheted e-mailben is, valamint a zárt facebook csoportba is felkerül, ahol nyomon követheted, hogy mások hogy haladnak a munkával.

Friss hír a készletről - 2020. szeptember 11-én

A keresztszemes minta tervezője: Marjolein Bastin.

Akkor mit kapok én a pénzemért, ha ezt a készletet megrendelem?

A minta elkészítéséhez szükséges DMC osztott hímzőt, 27 ct-s fehér Zweigart hímzővásznat + tűt + ingyenes szállítást (amennyiben rendelésed értéke eléri a 20.000,- Ft-ot)

Hogyan kapom meg a mintarészleteket?

  • A zárt facebook csoportba minden pénteken délben kikerül az adott hét részlete. 
  • E-mailben is kérheted a mintarészeket, egy gyors és egyszerű regisztrációt követően pénteken délben megérkeznek az e-mail fiókodba az aktuális részek.
  • Mindenkinek, aki a Cérnalányoknál veszi meg a készletét magam is kiküldöm péntek délután a részeket, megírva azokat a tanácsokat, amikre jó figyelni hímzés közben.

Mekkora lesz a kész kézimunka?

Kb. 37 cm x 31 cm

Milyen kelme van a csomagban?

Zweigart 27 ct-s fehér hímzővászon.

Mikor lehet megrendelni?

A rendelési időszak 2020. szeptember 4-én 13 órától   2020. szeptember 20-án éjfélig tart.  Ezt követően rendelem meg a gyárból a termékeket egy csomagban. A kiszállítás a készletek beérkezését követően kezdődik, várhatóan az október 5-i  héten indulnak el a csomagok, hogy október 9-re, a kezdési időpontra mindenkihez megérkezzenek.

Mit mondanak, akik már hímeztek SSAL-t?

"A minta nagyon tetszett, öröm ilyen gyönyörű árnyalatokkal dolgozni! Sajnos még nem vagyok készen vele, mert mást is hímzek ezzel párhuzamosan, amivel időre "kell" elkészülnöm, mert ajándék lesz.Természetesen nem hagynám ki a következő SSAL-t sem!" (G. Marianna)

"Tetszett, hogy hetente kaptam a minta részletet. Nekem elegendő cérnát adtak. A tű nem volt megfelelő, hamar eltört, de volt itthon másik. A minta nagyon tetszik, igazi csajos a lilás hajjal és a pillangókkal. Az utolsó rész van még hátra, szerintem hamarosan befejezem. Mivel pozitív a tapasztalatom - ez volt az első - bátran ajánlom, szerintem én is belevágok." (Kriszta)

"Nagyon tetszett a minta. A végére egy kicsit lemaradtam. A következőt kíváncsian várom." (X)

"Hétről hétre izgalommal vártam az új részt, öröm volt látni, hogyan bontakozik ki a minta. 1-2 nap alatt sikerült a mintarészt kihímezni. Igen, szeretnék csatlakozni az újabb SSAL-hoz." (Ági)

"A kész minta gyönyörű. Csak megvettem a készletet, de nem álltam neki, magánokokból kifolyólag. Viszont nyomon követtem az egész projektet. Most úgy gondolom, csatlakoznék a következőhöz, azon is múlik megfog-e a színvilága." (Júlia)

"Jó volt minden pénteken várni az új mintarészletre, a facebook csoportot is olvastam folyamatosan. Pont időre sikerült befejeznem, örülök, hogy részt vettem benne, szerintem a következőt is meg fogom rendelni." (Vali)

"Magamtól nem választottam volna ezt a képet, de örülök, hogy elkészültem vele, és a végére nagyon megszerettem, mint kiderült, jól is mutat a nappaliban. A következőben is szeretnék részt venni." (Krisztina)

"Első SSAL-om volt, izgultam, hogy tudom-e tartani a tempót, de szerencsére nekem kényelmes volt, a hétvégék alatt végeztem is a heti adaggal, így hétköznap haladtam egy másik hímzésemmel." (Melinda)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Cikkszám: PN-0171930
21.100 Ft
Raktáron
Cikkszám: PN-0154332
20.160 Ft
Raktáron