3.230 Ft
Menny.:db
Termék címkék:
gobelin virág

Pillangó réti virágokon - gobelin

3.230 Ft
Menny.:db
Gyártó: Four Stars Gobelin
Gyártó cikkszám: FSG5035
Szerezhető hűségpontok: 65
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: 1 db raktáron
Pillangó réti virágokon - gobelin
Várható házhozszállítás: 2022. május 18.

Leírás és Paraméterek

 Pillangó réti virágokon - gobelin

22 cm x 30-es előfestett normál alapú gobelin.

A gobelint fonalak nélkül szállítjuk. A kiegészítő termékek listájában láthatóak a fonalak, amelyet a gyártó ajánl a gobelin kihímzéséhez. Egy gombnyomással a kosaradba teheted a szükséges fonalakat!

Magyar tervezésben, magyarországi gyártásban készült termék.

Hímzési útmutató:

Az előfestett gobelin alapot lehetőség szerint erősítsük fel egy varrókeretre, mert hímzés során a kézimunka a méretéből adódóan könnyen deformálódhat.

Ezt a típusú kézimunkát hagyományos gobelinöltéssel hímezzük, melynél minden öltés jobbra dől és a hímzés hátoldalán is az öltések döntöttek lesznek.

Ennél a kézimunka típusnál ajánlott csomó nélkül kezdeni és eldolgozni a hímző fonal végét, mert a kész hímzés hátoldalán lévő csomó egyenetlenné teszik annak felszínét, amely esztétikailag rontja az elkészült munkát. Az adott mintarész elkészültével szintén csomó nélkül dolgozzuk el a fonalat!

A hímzést minden esetben a főmotívum hímzésével kezdjük, azon belül is a sötét részekkel és haladunk a világos részek felé. Majt a háttérrész hímzésével folytatjuk a munkát.

Ha az elkészült munkánk a kifeszítés ellenére mégis eldeformálódott, akkor a a hátoldaláról gőzölős vasalóval óvatosan átvasalva formázzuk vissza.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Cikkszám: FSG2019
3.230 Ft
Előrendelhető
Cikkszám: FSG3034
3.230 Ft
Előrendelhető
Cikkszám: FSG2103
3.230 Ft
Előrendelhető