Menü

Márciusban indul az új SSAL a Lanarte-val2019. március 8-án pénteken indul az eddig leghosszabb ideig tartó Secret Stitch Along a Lanarte-val. 

Az SSAL-ról

SAL, azaz Stitch Along, ahogy az angolszász országokból átvettük ezt a fogalmat. Azt jelenti, hogy a tagok, akik lehetnek bármennyien és a világ bármely részéről egy közös projekt alapján hímeznek általában egy időben. Megadott idő alatt elkészítik az adott részt az előre egyeztetett mintából. Mindenki egyéni tempójában hímez.

 A plusz S betű pedig a secret-et, azaz a titkot jelenti. A Lanarte által szervezett SAL-ban nem ismerjük előre, hogy mi lesz a végeredmény. Minden pénteken kapunk egy-egy mintarészt, majd a következő szerdán a zárt facebook csoportban megmutatják a kész részletet.

Mit lehet tudni 2019 első SSAL-járól?

2019. máricus 8-án pénteken kerül fel az első minta a zárt facebook csoportba, illetve küldik meg e-mailben azoknak, akik ezt kérik. Ezt a mintát 15 hétre bontották, az utolsó részlet 2019. június 14-én pénteken kerül napvilágra.

kelme: 27 ct-s hímzővászon,
fonal: DMC osztott hímző,
minta 15 részletben.

 

Hogyan csatlakozhatsz?

Az SSAL-hoz való csatlakozáshoz nem kell mást tenned, mint 2019. február 17-én éjfélig megrendelni a készletet a Cérnalányoktól. A fokozódó világméretű érdeklődésre tekintettel ehhez az SSAL-hoz a lehető leghamarabb szeretném megrendelni a készleteket, és minél hamarabb eljuttatni nektek, nehogy valami logisztikai galiba rontsa el az örömünket. (A január 21-ig beérkezett rendeléseket továbbítottam a gyárba, várhatóan 2019. január 31-ig megérkeznek hozzánk a készletek, február első hetében érkeznek meg hozzád.)

Csatlakozom az SSAL-hoz >>>

 

Gyakori kérdések

Kinek érdemes csatlakoznia?

mindenkinek, aki szereti a Lanarte készleteit,
aki szereti a titokzatos dolgokat,
aki szeret közösségben hímezni, megnézni mások munkáját, beszélgetni róluk.

Be lehet-e fejezni a megadott idő alatt?

Nagyon büszke vagyok rá, hogy az előző SSAL-okban is voltak olyan kedves vásárlóim és hímzőtársaim, akik a végére értek a hímzésnek.


Mi van, ha nem fejezem be?

Semmi. Egyetlen dolgod van: letölteni a mintarészleteket, hogy később, amikor időd engedi, akkor be tudd fejezni. Az SSAL facebook csoportjában azonban azt látom, hogy még kettővel ezelőtti SSAL-ok részleteit is megmutatják a hímzők, hiszen minden öltés elismerést érdemel.

Mi van, ha nem tetszik a minta?

Elismerem, van némi rizikó abban, hogy kvázi zsákbamacskát vásárol az ember lánya, de egészen biztosan van valaki a környezetedben, aki örülne pont ennek az elkészült képnek.
Ebben az e-mailben a kész képről láthatsz részleteket, pillangókat vélek felfedezni,a hímzés hangulata, a színek szépsége így is megragadó.

Végülis mit tartalmaz a készlet?

a 27 ct-s hímzővásznat,
a DMC osztott hímzőket,
és egy tűt.
BÓNUSZ A CÉRNALÁNYOKTÓL: ingyenes szállítás.

 

Csatlakozom az SSAL-hoz >>>

 

Remélem, találkozunk ebben az SSAL-ban! 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Keresztszemes
blog comments powered by Disqus

Keresés