3.390 Ft
Menny.:db
Termék címkék:
gobelin magnólia virág

Magnóliák vázában II. - gobelin

3.390 Ft
Menny.:db
Gyártó: Four Stars Gobelin
Gyártó cikkszám: FSG3052
Szerezhető hűségpontok: 68
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: 1 db raktáron
Magnóliák vázában II. - gobelin
Várható szállítás: 2021. augusztus 04.

Leírás és Paraméterek

 Magnóliák vázában II. - gobelin

26 cm x 26-es előfestett normál alapú gobelin.

A gobelint fonalak nélkül szállítjuk.  A kiegészítő termékek listájában megtalálod, hogy milyen fonalakkal tervezték ezt a gobelint, rakd egy gombnyomással a kosradba, amire szükséged van!

Magyar tervezésben, magyarországi gyártásban készült termék.

Hímzési útmutató:

Az előfestett gobelin alapot lehetőség szerint erősítsük fel egy varrókeretre, mert hímzés során a kézimunka a méretéből adódóan könnyen deformálódhat.

Ezt a típusú kézimunkát hagyományos gobelinöltéssel hímezzük, melynél minden öltés jobbra dől és a hímzés hátoldalán is az öltések döntöttek lesznek.

Ennél a kézimunka típusnál ajánlott csomó nélkül kezdeni és eldolgozni a hímző fonal végét, mert a kész hímzés hátoldalán lévő csomó egyenetlenné teszik annak felszínét, amely esztétikailag rontja az elkészült munkát. Az adott mintarész elkészültével szintén csomó nélkül dolgozzuk el a fonalat!

A hímzést minden esetben a főmotívum hímzésével kezdjük, azon belül is a sötét részekkel és haladunk a világos részek felé. Majt a háttérrész hímzésével folytatjuk a munkát.

Ha az elkészült munkánk a kifeszítés ellenére mégis eldeformálódott, akkor a a hátoldaláról gőzölős vasalóval óvatosan átvasalva formázzuk vissza.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Cikkszám: FSG3042
3.390 Ft
Előrendelhető
Cikkszám: FSG3061
3.230 Ft
Raktáron
Cikkszám: FSG5036
3.230 Ft
Raktáron