Laposöltéses készlet - gőzhajó
2.190 Ft
Menny.:db
Termék címkék:
gőzhajó laposöltés

Laposöltéses készlet - gőzhajó

2.190 Ft
Menny.:db
Gyártó: Via Gobelin
Gyártó cikkszám: Y1201
Szerezhető hűségpontok: 44
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Előrendelhető
Laposöltéses készlet - gőzhajó
Várható házhozszállítás: 2024. május 27.

Leírás és Paraméterek

Laposöltéses készlet - gőzhajó

A készlet tartalmazza a 10 x 10 cm-es előfestett kanavát, a szükséges mennyiségű DMC Soft Cotton fonalat, egy tűt és a hímzési útmutatót.

Hímzési útmutató:

A csomagban található előfestett gobelin alapot lehetőség szerint erősítsük fel egy varrókeretre, mert hímzés során a kézimunka a méretéből adódóan könnyen deformálódhat.

Ezt a típusú kézimunkát “long stitch” - hosszú öltéssel / laposöltéssel hímezzük. Ez rendkívül mutatós, gyorsan elkészíthető technika, ezért bátran ajánljuk gyermekek részére is. Ehhez a hímzés a csomagban lévő DMC Soft Cotton hímzőt használjuk.

A mintát a mellékelt hímzésminta szerint függőleges vagy vízszintes irányban hímezzük. Az öltések a kézimunka színén és hátoldalán is függőleges vagy vízszintes irányban haladnak.

Ennél a kézimunka típusnál ajánlott csomó nélkül kezdeni és eldolgolni a hímző fonal végét, mert a kész hímzés hátoldalán lévő csomó egyenetlenné teszik annak felszínét, amely esztétikailag rontja az elkészült munkát. Az adott mintarész elkészültével szintén csomó nélkül dolgozzuk el a fonalat!

A hímzést minden esetben a főmotívum hímzésével kezdjük, a mellékelt minta szerint haladva, követkeve a mutatott öltésirányokat. Majd a háttér hímzésével folytatjuk a munkát.


 

Ha az elkészült munkánk a kifeszítés ellenére mégis eldeformálódott, akkor a a hátoldaláról gőzölős vasalóval óvatosan átvasalva formázzuk vissza.

A kép kihímzése és a hátoldaláról való enyhe átgőzölése után tetszés szerinti keretbe helyezhetjük.

A termék gyermekeknek 6 éves kor alatt nem ajánlott! A hímzés ideje alatt kisgyermekeknél felnőtt felügyelete ajánlott.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Cikkszám: 352502
2.190 Ft
Előrendelhető
Cikkszám: 352503
2.190 Ft
Raktáron
Cikkszám: 352504
2.190 Ft
Raktáron