2.570 Ft
Menny.:db
Termék címkék:
Könyvjelző Süsü

Könyvjelző - Süsü

2.570 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 51223
Szerezhető hűségpontok: 52
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: 1 db raktáron
Könyvjelző - Süsü
Várható szállítás: 2021. augusztus 04.

Leírás és Paraméterek

Könyvjelző - Süsü

A készlet tartalmazza az  előfestett 6 cm x 20 cm-es kanavát, a szükséges mennyiségű DMC osztott hímző fonalat, egy tűt, egy vasalható hátlapot és a hímzési útmutatót.

Hímzési útmutató:

A csomagban található előfestett gobelin alapot lehetőség szerint erősítsük fel egy varrókeretre, mert hímzés során a kézimunka a méretéből adódóan könnyen deformálódhat.

Ezt a típusú kézimunkát hagyományos gobelinöltéssel hímezzük a csomagban található DMC mouliné fonallal (teljes 6 szálával), melynél minden öltés jobbra dől és a hímzés hátoldalán is az öltések döntöttek lesznek.

Ennél a kézimunka típusnál ajánlott csomó nélkül kezdeni és eldolgolni a hímző fonal végét, mert a kész hímzés hátoldalán lévő csomó egyenetlenné teszik annak felszínét, amely esztétikailag rontja az elkészült munkát. Az adott mintarész elkészültével szintén csomó nélkül dolgozzuk el a fonalat!

A hímzést minden esetben a főmotívum hímzésével kezdjük, azon belül is a sötét részekkel és haladunk a világos részek felé. Majt a háttérrész hímzésével folytatjuk a munkát.

Ha az elkészült munkánk a kifeszítés ellenére mégis eldeformálódott, akkor a a hátoldaláról gőzölős vasalóval óvatosan átvasalva formázzuk vissza.

Könyvjelző készítésénél a hímzés nélküli anyagrészt visszahajtjuk és azt a csomagban található hátlap rávasalásával rögzítjük. A hátlap felvasalása nedves textilen keresztül magas hőfokon történik. A hátlap merevítő tartást ad az elkészült munkánknak, fixálja és elfedi a hímzés hátulján lévő öltéseket. Végül a hímzőfonalból sodrással tetszőleges hosszúságú (kb. 5-7 cm) bojtot készítünk, amelyet a könyvjelző alső részén középen, az aljától számított 1 cm távolságban rögzítünk.

 

A termék gyermekeknek 6 éves kor alatt nem ajánlott! A hímzés ideje alatt kisgyermekeknél felnőtt felügyelete ajánlott.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Cikkszám: 223055
2.650 Ft
Raktáron
Cikkszám: 223099
2.650 Ft
Raktáron
Cikkszám: 182426
1.900 Ft
Raktáron