Keresztszemes készletek gyerekeknek

Hímzés a gyerekkel

Sokan emlékeznek jó szívvel arra, amikor édesanyjuktól vagy a nagymamától megtanulták a hímzés alapjait. A közös hímzés szívet melengető közös tevékenység, egy hatéves érdeklődő gyerkőc már simán meg tudja csinálni.

Azt szeretem a DMC legújabb, gyerekeknek szóló készleteiben, hogy valóban egyszerű elkészíteni őket, hímzés közben nem kell színt váltani, ugyanakkor a színátmenetes fonalnak köszönhetően látványos mintát kapunk végeredményül.

Ha még te magad nem hímeztél színátmenetes fonallal, akkor érdemes lehet elolvasnod ezt a bejegyzést, van pár tippem, amitől még szebb lesz a munkád.

Szerintem nem kell más a gyerekkel való hímzéshez, mint pár nyugodt óra, amikor erre tudunk figyelni és egy kis szeretetteljes türelem, amivel átadjuk tudásunkat az öltögetők új generációjának.

Keresztszemes hímzőkészlet gyerekeknek

A készletben találunk egy előnyomott kanavát, amin gondosan megfestették a hímzendő állatot. Van benne egy motring színátmenetes fonal és egy tű. Az előnyomott minta ideális a kezdő és a gyerekhímzőknek, mert elég csak a hímzés technikájára figyelni, nem kell megosztani a figyelmet a mintaív és a hímzés között.

Nincs más hátra, mint kicsit lejjebb görgetve kiválasztani a megfelelő készletet, mi gyorsan szállítjuk és már indulhat is a közös hímzés.

Tartalomhoz tartozó címkék: Keresztszemes
blog comments powered by Disqus