Diamond Mosaic készlet - Árvácskák
4.360 Ft
Menny.:db
Termék címkék:
diamond mosaic

Diamond Mosaic készlet - Árvácskák

4.360 Ft
Menny.:db
Gyártó: Riolis
Gyártó cikkszám: AM0037
Szerezhető hűségpontok: 88
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: 4 db raktáron
Diamond Mosaic készlet - Árvácskák
Várható házhozszállítás: 2023. október 02.

Youtube videók

Leírás és Paraméterek

Diamond Mosaic készlet - Árvácskák

Egyszerű a kép elkészítése: az öntapadós, előre megfestett vászonra csak fel kell helyezni a “gyémántokat”, azok azonnal odaragadnak és kialakul a minta. Izgalmas tevékenység azoknak is akik nem tudnak hímezni vagy varrni. A négyzet alakú kövek felhelyezése könnyű, hiszen igazodnak egymáshoz és sűrűn kitöltik a mintát. Remek szórakozás felnőtteknek és gyerekeknek.

A kép mérete: 10 cm x 10 cm

Így készítsd el:

  • Helyezd a kanavát lapos felületre, és simítsd ki. Az egyik oldalát célszerű lesúlyozni egy könyvvel, vagy valamilyen nehezékkel, hogy ragasztgatás közben ne pöndörödjön fel. Kérlek, tartsd szemelőtt, hogy a kanavát nem lehet vasalni!
  • A kanaván lévő fóliát a munkálatok előrehaladtával fokozatosan kell eltávolítani, ellenkező esetben szennyeződhet a ragasztós felület. Azt ajánljuk, hogy az egyik felső sarokból kezdd el a munkálatokat.
  • A készletben található táblázat segítségével tudod beazonosítani a szimbólumokhoz tartozó színeket. Válassz ki egy színt. 
  • Öntsük a kiválasztott szín zsákocskájánek tartalmát egy kis tégelybe. Csipesszel vedd fel a mozaikot, és óvatosan helyezd a színkóddal megadott felületre. Úgy kell kell rögzíteni, hogy a síkjai felfelé nézzenek. Ha az első próbálkozás során nem sikerül pontosan rögzíteni a mozaikot, akkor a csipesszel vagy a tollheggyel szedd fel a kanaváról, és helyezd át a megfelelő helyre.
  • Ugyanígy helyezd el a többi mozaikot is a színeknek megfelelően.
  • Ha kész vagy a képpel, akkor a fényesebb hatás érdekében használhatsz akril lakk sprét is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Cikkszám: AM0017
4.210 Ft
Raktáron
Cikkszám: AM0004
4.210 Ft
Raktáron
Cikkszám: AM0022
4.210 Ft
Raktáron