Itt jársz: > Kezdőlap >

Black Friday - 2019

Az ajánlat érvényessége: 2019. november 29. 00:00-tól 2019. november 29. 23:59

25% kedvezmény minden raktáron lévő termék árából

 

Az akció részletei

Időtartam: 2019. november 29. 00:00-tól 2019. november 29. 23:59

Kuponkód: pentek

Elérhető kedvezmény: 25% minden raktáron lévő, teljes árú termék árából. Az akció során egy vásárló egy kupont válthat be, más kuponokkal és kedvezményekkel nem összevonható.

Kérlek, hogy a vásárlás során különösen figyelj oda arra, hogy a kupon által érvényesíthető kedvezmény érvényesüljön, mert utána nem áll módunkban beváltani. A kupon által adott kedvezmény a termékek árából kerül levonásra, a szállítási költséget nem érinti. A kupon által elért kedvezmény nem váltható készpénzre. 

Hűségpontok: Az akció során a meglévő hűségpontok beválthatóak, és a vásárlás során újabbak gyűjthetőek. 

Ajándékválasztás: Ha a kosaradba pakolt termékek összértéke eléri a 20.000,- Ft-ot, akkor ajándékot is választhatsz a rendelésed mellé.

Ingyenes szállítás: Minden 20.000,- Ft-ot elérő rendelést ingyen szállítunk. A szállítási és fizetési módokról itt találsz összefoglaló táblázatot.

 

Így váltsd be a kuponod:

1. Tedd a kiválasztott termékeket a kosaradba, majd kattints a kosár gombra a jobb felső sarokban. Ha a rendelésed értéke eléri a 20.000,- Ft-ot, akkor ajándékot is választhatsz.

A kosár tartalmának ellenőrzése és az esetleges ajándékválasztás után kattints a Tovább a pénztárba gombra!

A kupont a jobb oldali szürke sávban tudod beírni. A pentek kód beírása után kattints a beváltás gombra, majd ellenőrizd, hogy a rendszer beváltotta-e a kupont.

 

A lenti képen láthatod, így néz ki, ha a rendszer érvényesítette a kupont:

Az akcióval, a termékekkel és a rendeléssel kapcsolatos kérdésekkel kapcsolatban keress elérhetőségeimen, készséggel állok rendelkezésedre.