Itt jársz: > Kezdőlap >

10 gyönyörű keresztszemes készlet nyári pihenéshez

Akár ajándékba, akár saját magunknak is válogathatunk nyári hímeznivalót.

Ajánlónkba éppúgy válogattunk a virágos keresztszemesekből, mint az állatos vagy tájképes témájú készletekből. Nagy nyári ajánlónk következik, amelyben te is megtalálod a kedvedre való keresztszemes készletet, amelyet idén nyáron elkészíthetsz.

A megadott sorszámok pusztán a szöveg tagolását szolgálják, nem tükröznek minőségbeli, vagy ízlésbeli sorrendet. Kattints a képekre, és máris a termék adatlapján találod magad, ahol még több információt megtudhatsz a készletről és egy gombnyomással akár meg is rendelheted. 

Kellemes böngészést kívánunk!

 

 

1. Vörös rózsacsokor keresztszemes készlet

 

Kinyílt, nyíló és még bimbó állapotú vörös rózsák hívogatják a rózsaszerető keresztszemezőt Lanarte keresztszemes készletében. A készlet díszdobozos kiszerelést kapott, a csokoládébarna dobozban ekrü színű hímzővásznat találunk, a fonalrendezőbe pedig DMC osztott hímzők kerültek. A mintaív fekete-fehér.

Tervező: Marjolein Bastin

A kész kép mérete: 21 cm x 30 cm.

 

 

 

 

2. Retró virágos párnák a Vervacotól

 

Ha otthonodba új kiegészítőt szeretnél, és illik a lakásod hangulatába a manapság divatos retro stílus, akkor feltétlenül nézd meg a Vervaco retró párnáit. 

A Vervaco párnakészletei gyorsan elkészülnek, mert a mintát ráfestették a kanavára, így nem kell megosztanod a figyelmedet a mintaív és a készülő munka között. A vastag akril fonalak csodálatosan telítik a kanava lyukait és igazán szép a végeredmény.

A párnák mérete 40 cm x 40 cm. 

A retró párna I.-hez ide kattints, a retró II.-t itt találod.

 

 

 

3. A kis herceg

 

 

Tavaszi sikerlistánk első helyén szerepel a Riolis nagyon cuki és gyönyörű színekkel hímzett keresztszemese. Változatos öltéseket próbálhatsz ki hímzés közben. 

Az Anchor osztott hímzőkből 23 színűt találsz a készletben. A hímzés alapját 14 ct-s Zweigart Aida adja. 

A kész kép mérete: 21 cm x 30 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Egy csodálatos nyári festmény Monet-tól

 

1876-ban került ki Monet keze alól a Mezőn (eredeti címe: Dans la Prairie) című festmény, amely Monet mezei vadvirágok között heverészve olvasó feleségét ábrázolja. Ha szeretsz festményeket hímezni, akkor jó szívvel ajánlom a Riolis készletét. 

A készletben gyapjú - akril hímzőt találsz. A gyapjú - akril fonallal való hímzésnek egyetlen titka van: a szokásos hossznál rövidebbet kell befűzni, így elkerülheted a kibolyhosodást és az elvékonyodást.

 

 

 

5. Nyáron is hímezhetünk téli témát

Sőőőt! Nappali fénynél igazi fehérre fehéret hímezni, és mivel sokáig van világos, adja magát, hogy elővegyük ezt a havas, téli képet. 

A színes leszámolható mintaív nagyban megkönnyíti a leszámolós keresztszemes elkészítését. 

Ár / érték arányban is jó választás, ezért a pénzért egy 40 x 24 cm-es keresztszemeshez kapunk elég alapanyagot. Kattints a képre, és nézd meg a többi részletet.

 

 

6. Végtelen levendulamezőkön 

Ki tudna ellenállni ennek a virágzó levendulamezőnek? Gyönyörű lilák és zöldek, csodaszép tájkép a Riolistól. Igazi nyári téma.

Színes leszámolható mintaív alapján hímezheted el 24 színből.

Kattints a képre, és nézd meg közelebbről.

 

 

 

7. Még egy kis levendula, ezúttal táskán

 

A Luca-S táskás készleteiben minden, de minden benne van, amitől a keresztszemes hímzésből táska lesz: bélés, lánc, zárókapocs. A hímzés után egy kis varrogatás és táskaösszeállítás vár rád, a végeredmény pedig egy szép alkalmi táska lesz.

25 ct-s hímzővászon alap és 14 színű Anchor osztott hímzőből készül ez a csodaszép eredmény.

Lila vagy zöld béléssel is választhatod.

 

 

 

 

 

8. Utazzunk hímzésen keresztül!

 

Ki tudja, mi lesz az idei nyárra tervezett utazásokkal? Mindenesetre keresztszemes készlet hímzése során is utazhatunk. A Riolis készletének hátterét egy előfestett anyag adja, ám a mintás aidán nem a hímzendő mintát találjuk, hanem a mintegy képeslapként szolgáló hátteret adja. A hímzendő terület a kép közepe.

A kész kép mérete: 30 cm x 40 cm

 

 

 

 

 

 

 

 

9. Egy igazi nyári mintás keresztszemes terítő a Rico-tól

 

 

Természetesen nem készülhet keresztszemes válogatás terítő nélkül. Vidámságot, otthonos hangulatot teremtenek a saját kézzel hímzett terítőd az asztalodon. Bájos rózsák és pillangók adják ennek a terítőnek a mintáját.

A terítővel már nincs szabás-varrás dolgod, mindössze hímezned kell a terítő közepén található aida betétre. 

A terítő mérete 90 cm x 90 cm. Ha nagyobb az asztalod ennél a méretnél, akkor asztalközépként is használható a terítő.

 

 

 

 

 

 

10. Kiskamaszok szobájába ajánljuk

 

 

 

A Gorjuss készleteiben mindig találunk valami meglepő kiegészítőt. Ebben a pipacsos témájú keresztszemesben az osztott hímzők mellett különleges hatású osztott hímzőt, szatént, gyöngyöket és szívecske gombot is találsz.

 

 

 

 

 

 

 

 

Remélem, kedvedre volt az összeállítás böngészése. 

Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy 2020. június 4. és 7. között ingyenes szállítási napokat tartunk. Az akció részleteit itt találod.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus