Itt jársz: > >

Miért válaszd a Cérnalányokat?

10 érv, amiért érdemes a Cérnalányokat választanod:

 1. Pontosan azt, vagy még többet nyújtunk kiszolgálásod során, mint amit mi is elvárunk egy webáruháztól. Pozitív élmények a vásárláskor, csalódás kizárt!

 2. Törzsvásárlói programunkkal díjazzuk hűségedet. Minden nálunk elköltött 100 forint után 2 forintot írunk jóvá hűségpontjaid között, amelyeket akár már a következő vásárlásod során beválthatsz. 

 3. 20.000,- Ft rendelési összegtől már ingyenesen szállítjuk ki csomagodat, valamint rendelésedhez ajándékot is választhatsz.

 4. Nálunk 100%-os minőséget kapsz attól a pillanattól kezdve, hogy kosárba teszed a termékeket, egészen addig, amíg megérkezik a rendelésed, sőt, még azon túl is. A Cérnalányoknál való vásárlással megkezdődik a gondoskodás élménye.

 5. Blogunkban részletesen bemutatjuk termékeinket, ihletet adunk az alkotáshoz és szórakoztató perceket nyújtunk olvasóinknak.

 6. Nincs időhúzás, nincs tétlenség, rendelésed feldolgozását a lehető leghamarabb megkezdjük, és akár már másnap nálad lehet a csomagod. (A pénzügyi feltételek teljesülése esetén ;) ) 

 7. Rendelésed állapotát folyamatosan nyomon követheted, így mindig tudni fogod, éppen hol tart a csomagod.

 8. Meghatározó színfolt vagyunk a hazai kézimunka webáruházak között, folyamatosan megújulunk, ezért a Cérnalányokhoz való visszatérés mindig izgalmas lesz számodra.

 9. Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Igen, vállaljuk, hogy minden gondosságunk ellenére hibát követünk el, ám a reklamációs eseteket kivétel nélkül nagyvonalúan kezeljük.
  Nálunk a Vevőnek mindig igaza van!

 10. A Cérnalányoknál élmény a vásárlás, próbáld ki!

  +1 Ha még többet szeretnél rólunk megtudni, akkor kattints ide.

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek, akciók
blog comments powered by Disqus